Over ons

Een Silent Disco verhuur beginnen? Hoezo?

Wij zijn Michael en Jelle, twee niet meer zo jonge gasten die langzaam in dit avontuur zijn gerold. Dit is allemaal begonnen door onze liefde om te varen door de stad op in de zomer. Vrienden, biertje, hapjes, muziekje en een zonnetje. Dat is voor ons de perfecte zaterdag. 
 
Alleen het is helaas niet vaak toegestaan om versterkte muziek af te spelen op het water. Hier moet toch een oplossing voor zijn dachten we toen: Silent Disco! De eerst volgende verjaardag hadden we ze gehuurd (zie omslagfoto). Dit was zo leuk dat we toen meteen een Silent Disco set hebben aangeschaft. Van het één kwam het ander. We gingen de silent disco ook bij ons thuis gebruiken. Feestjes tot de vroege morgen zonder last te hebben van de buren was het resultaat! 

Toen kwamen er steeds meer vrienden die ook graag de koptelefoons wilde huren, die waren mega enthousiast en vertelde het ook weer door. Steeds vaker kregen we de vraag of ze ergens niet meer informatie kunnen vinden. Tada! Silent Disco bedrijf was geboren. We hebben flink uitgebreid in het aantal koptelefoons en we willen graag iedereen helpen die thuis, buiten/binnen België, op het dak of waar dan ook een feestje wilt organiseren zonder gezeik met de buren. We zijn de goedkoopste in België en doen altijd ons best om iedereen zo een leuk mogelijke disco te geven! Samen met Boy zorgen we dat heel België kan genieten van een gezellige disco. 

We regelen Silent Disco Weekenders met meer dan 1500 koptelefoons tot kleine verjaardagen voor 15 man! Alles is mogelijk. 

Mocht je meer info willen? Stuur ons even een berichtje. 

Cheers!

Michael, Jelle & Boy. 

Boy

Jelle

MIchael